HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, November 29, 2009

Bra sak med julen. Del 1.

Plommonsmak på allt. Valios Acidofilus-Bifidus vetegrodd-plommonyoghurt är det bästa som har hänt i yoghurtväg sedan jag blev laktosintolerant och därmed inte kan äta Bulgarisk yoghurt (utan att skita ner mig)!

6 comments:

 1. Thank you for sharing an interesting and very useful article. And let me share an article about health here I believe this is useful. Thank you :)


  Pengobatan Glaukoma Tanpa Operasi
  Pengobatan Untuk Kelenjar Air Liur Tersumbat
  Obat Liver Tradisional

  ReplyDelete
 2. try these out image source click here to read hop over to this website visit the site next

  ReplyDelete