HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, November 3, 2009

Eufori

Idag har jag hittat ett knäckebröd som smakar chips. Jag gråter av glädje!

2 comments:

  1. Nice post!..good information,it is really helpful..it really impressed me alot and i just loved it.Thanks for posting such an informative content: @ Packers And Movers Bangalore

    ReplyDelete
  2. Get Packers and Movers Jaipur List of Top Reliable, 100% Affordable, Verified and Secured Service Provider. Get Free ###Packers and Movers Jaipur Price Quotation instantly and Save Cost and Time. Packers and Movers Jaipur ✔✔✔Reviews and Compare Charges for household Shifting, Home/Office Relocation, ***Car Transportation, Pet Relocation, Bike SHifting @ Packers And Movers Jaipur

    ReplyDelete