HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, November 9, 2009

Röd och påklädd.

Kent uppträder på Fotbollsgalan. De är klädda som om det skulle vara minusgrader på scenen. Kent är precis som Bo Kaspers Orkester. Det finns ingen som tycker att de är dåliga. Och om man tycker det så får man ljuga. För annars finns det stor risk att man blir stenad. Jag tycker båda banden är sjukt överskattade. Men det säger jag sällan högt.

2 comments:

  1. Grymt bra! Darling, det är fritt fram att tycka vad man vill. Och det ska man göra, finns inget tråkigare än en grå massa av åsikter där inga nyanser vågar skymta. Så, nu med detta sagt och efter att jag varit lite lagom politiskt korrekt... Håller så så så inte med. Jag får ut så himla mycket av att lyssna på kent och älskar det faktum att de är som ett pussel som man kan knåpa med i åratal. Inget de gör är färdig-serverat och allt är fritt för tolkning.Förstår att det inte faller alla i smaken men de ligger nära mitt hjärta och ger inspiration...

    Ps. Lite komisk timing med att läsa ditt inlägg eftersom Anna JUST NU sitter inne på sitt rum och lyssnar på Bo Kaspers och jag sitter i mitt och lyssnar på - ja gissa - kent. Haha! Hälsningar från Åbo... ;)

    ReplyDelete
  2. Haha. Tur att vi har andra saker gemensamt. Roligt för dig att du har hittat ett band som ger dig MER. Annars brukar de flesta som hör att jag inte tycker om dessa band påpeka att jag inte förstår mig på dem. Och det kanske stämmer. Jag vill gärna ha ett pussel med inte mer än fem bitar att lägga annars blir jag uttråkad. Puss och Kram. Jag saknar er!

    ReplyDelete