HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, November 23, 2009

Rödlätt


"I like to wear nice-looking, comfortable clothes. After I started to wear the topknot my clothes got looser. I wear lot of black, so now it's time to get more colours like violet and turqoise. I like fringes and trimmings. "

Jag hör henne! Precis så gick det för mig också. Tänk om man kan härleda detta till något vetenskapligt. Well whatever. Nu vill jag ha lugg igen!


7 comments:

  1. jag trodde det var du på bilden...

    ReplyDelete
  2. this hyperlink v3v49r4r99 high replica bags replica bags from china free shipping replica bags china replica gucci bags r1x63g0o90 replica bags near me additional hints v8r79m0v53 replica louis vuitton bag 7a replica bags i4d57n0f01

    ReplyDelete