HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, November 8, 2009

Söndagsaktiv


Idag har jag hoppat. Bara för er. För att ni inte ska tro att jag sitter på min röv hela kvällarna med håret uppsatt utan smink. Tyvärr lyckades inte Jocki fånga mig i luften. Jag var väl kanske inte så länge där heller. Och två gånger är en gång för mycket hoppat för mig. Men ni ser ju själva först tar jag fart, sedan är jag nedkommen och lycklig över att vara tillbaka på
säker mark igen.

2 comments:

  1. Åh! <3 En bra/rolig text är en text som man önskar man skrivit själv. Gotta love this, din inspiration och dina ideer. Härligt Pamsu, we will return the favour and jump for you! Anytime!

    ReplyDelete
  2. Tack gulle! Jag väntar med spänning på hoppet!

    ReplyDelete