HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, November 15, 2009

Tecken på att man(jag) är gammal.

Det är söndag. Jag

  • har inte krapula
  • steg upp före kl.12.00
  • stickar sockor
  • testar på vinterbad och hoppas det skall bota alla krämpor
  • går på promenad
  • är sugen på något gott, alltså bakar jag småbröd
  • ser mitt favoritprogram ""Vem vet mest" i repris fem gånger

2 comments:

  1. "Man vet att man blivit gammal när ens ungdom börjat glittra som Allens Manhattan" sjunger Jocke (jo jag talar om han som om jag skulle känne han = sjukt). Anyways, eftersom jag inte (och jag antar att inte du heller) ens vet vad som menas med "Allens Manhattan" så kan vi lugnt konstatera att vi fortfarande är unga...

    ReplyDelete