HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, November 10, 2009

Tipp tapp tipp tapp tipe tipe tipp tapp
Köpte julpynt på loppis och sen kunde jag inte hålla mig mera. Julen är oftast roligare före julafton. Så nu tänker jag ha roligt i sex veckor och två dagar.

5 comments:

 1. Neej Eeela! Jag brukar ha så leidon av såna som börjar pynta så tidigt. Nu måste jag ju omprioritera mina värderingar!

  ReplyDelete
 2. Haha, nästa vecka tar jag fram doftljusen med kanel- och äppeldoft!

  ReplyDelete
 3. Hääääääärligt! Fina julpynt du hittat. Jag har fortfarande kvar halloween-prylarna... Tänkte byta ut dom smidigt mot julpynt i nåt skede.. typ i början av december =)

  ReplyDelete
 4. look at these guys e4m64v9u27 cheap designer bags replica replica bags india louis vuitton replica bags neverfull site web y7e63p3o94 replica zara bags replica bags china replica gucci handbags y2r48p1k14 replica bags in china

  ReplyDelete