HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, January 22, 2010

Calle och Hobby.


Hörni. Min vardag är sjukt trist. Jag gör ingenting förutom att se på tv och läsa bloggar. Jag behöver en fritidssysselsättning. En renodlad hobby. Dessvärre kommer jag inte på en enda sak jag skulle kunna ägna min tid åt. Så kan vi pliiis brainstorma lite. Helst någonting jag gör utanför mitt hem med en grupp, kanske med en grupp heta singelkillar.. Och kom inte och säg motion. Det är inte en hobby det är pärs.

7 comments:

 1. KÖRSÅNG! Det ska jag testa på :) Hälsar Öja-Sofia

  ReplyDelete
 2. PS: och det utan en gnutta sarkasm i rösten :)

  ReplyDelete
 3. Tack för ert engagemang!

  Emma: Fotografering är en bra hobby, men tyvärr tror jag inte jag har tålamod med det.

  Sofia: Jag sku jättegärna vilja sjunga i kör. Tyvärr har jag inga sköna pipor. Jag sku vilja sjunga i en sån där kör där alla är tondöva och bara gör de på kul. Finns det sådana i Vasa månne..? :)

  ReplyDelete
 4. bok-klubb en gång i månaden, matlagning med nån polare typ varannan vecka och gitarr-lektioner en gång i veckan.. ja, eller valet av instrument är ju fritt...(knypling hälsar anna btw)

  ReplyDelete
 5. Tack snälla Ela:)
  Jag har ett förslag till dig också. Du skall köpa lite fina paljetter, knappar etc och börja sy på detaljer på trista plagg som du annars inte använder.

  ReplyDelete