HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, February 19, 2010

Information.

Jag tänker i förbifarten nämna att jag numera är 26 år gammal. Gammal. Eller egentligen 26 år och fem dagar gammal. Fortfarande gammal. Jag tänker även notera att detta var den hemskaste födelsedagen i kvinnominne. Jag jobbade halva dagen och grät resten. Dagen för var dock trevlig. Detta dokumenteras för inkommande födelsedagar. Ni vet lära av sina misstag. Frågor på de?

1 comment:

  1. My baby darling 26 is the perfect age and it's NOT old. Who the hell would like to be 19, 21 or 23 again??? Fiii fan. Embrace it with openess and you will find that you actually love it! Ps. It's my party and I cry if I want to...

    ReplyDelete