HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, March 12, 2010

Keep on walking

Idag är det lite motigt.


Jag vill verkligen inte bo i Vasa.
Jag vill bo där alla mina bästa vänner bor.
Eller i en stad som ger någonting tillbaka.
Det är ganska sällan jag verkligen vill någonting.
Därför blir jag sällan jättebesviken.
Men idag är jag det.
Jättebesviken. Led. Och Ledsen.


5 comments:

 1. Så nu är det dags att göra nåt åt det gumman, om du vill flytta sök jobb till den staden, livet är för kort för ha ett jobb man vantrivs med, ja vet hur du känner ja gillade inte var jag var nu i livet och därför ska jag börja studera nu, för att ja verkligen vill. så sätt dej ner tänk ut vad du vill göra och make it happend!!

  /sonia

  ReplyDelete
 2. Jag vet. Im on it. Grejen är den att jag gillar mitt jobb här så jag försöker hitta ett jobb i Helsingfors som slår de jag nu har. Vilket jag också gjorde. Men som jag inte fick. Eller jag tror att jag inte fick. Och i mitt huvud bodde jag ju redan där.. Det är bara att försöka pånytt. Men just nu är jag bara besviken.

  Skoj att du har sökt till skolor. Hoppas du får göra det du vill allra allra mest! Lycka till och tack för peppen sötnos!

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. man va kul! då e du ju på väg åt rätt håll iaf:) vet du när du får veta om du får det+ eller vet du redan att jobbet inte blev ditt?

  ha de bra och fortsätt kämpa!
  kanske får ju jobb i h&m i hesa om du vill..?

  *bamsekram*

  ReplyDelete