HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, March 12, 2010

Ung å nätt

Idag saknar jag en massa mänskor.
Det är jobbigt.

6 comments:

 1. jag kommer ihåg det där! Vi var allmänt ofräscha, jobba hela dan eller nå, och tog mazdan på en tur ti vörå! :) Vi konstatera att vi såg ganska så bra ut ändå med tanke på hur äckli vi va :) ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH jag saknar DEJ!!!!

  ReplyDelete
 2. Jag vet!! Haha, vi va solotrött å typ säkert had jag fått viko. Haha. De va ju Vörådagarna. Jag saknar dig också. Speciellt idag. Usch. Nu är det exakt en månad tills vi ses. Vid de laget är du väl redan förlovad. Tihi. :)

  ReplyDelete
 3. Vörådagarna! wtf? hähähähäh! saknar er båda, shyni mytchi! kram

  ReplyDelete
 4. anchor pop over to this web-site click here for info like it look at this web-site go

  ReplyDelete