HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, April 11, 2010

Medicin

Makuuni sålde 1.5kg karkki åt mig som jag hoppas ska kurera Böjjis feber.

9 comments:

 1. Subhanallah..simple analogy but deep meaning. something we know but we never realized, opened my mind and heart. Cara Menghilangkan Bruntusan Di Wajah Cara Melancarkan Haid Obat Pilek Cara Mengatasi Gejala Tipes

  ReplyDelete
 2. So then when I'm finished
  I'm all 'bout my business and ready to save the world
  I'm taking my misery
  Make it my bitch; can't be everyone's favorite girl

  Obat Penyakit Kusta
  Obat Penebalan Dinding Rahim
  Obat Penurun Kreatinin
  Obat Pembersih Usus
  Cara Mengatasi Protein Dalam Urine

  ReplyDelete