HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, April 8, 2010

Semester med Ester

På måndag flyger jag till Köpenhamn. Jag är sjukt peppad.

Dessvärre har jag aldrig varit med om värre klädångest. Bara jag tänker på packningen börjar jag må dåligt och kallsvettas.

Sen tänker jag. Skit samma.

Ändå går jag som en självplågare in på Copenhagen streetstyle.
Å så kommer den krypandes igen.

KLÄDÅNGESTEN.

2 comments:

  1. Visakortet kära du. Var skaffa bättre Copenhagen street style än i just Copenhagen? Tjena!

    ReplyDelete
  2. Men va ska jag ha på mig på ditresan? Va? Va? Va? Just nu har jag sju olika jackalternativ. Jag kan ju inte ha sju olika jackor på mig när jag anländer. Jag går sönder. Eller naken. Vi ska skåda. Men tack för stödet. Fast jag är nog den sista som behöver uppmuntras att använda Visakortet..

    ReplyDelete