HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, May 20, 2010

Ljud och bild.

Jag är med som klädtjej/nakkikone på inspelningen av Fredrik Furus nya musikvideo "Det går över". Jag är imponerad, exalterad och inte särskilt rutinerad. Jag är hemma på duschpaus och ska snart iväg och prova ut lite kläder åt Pauline. Man kan säga att jag trivs.

(Pliiis kan ni leka att det här inlägget är från igår. För det är det men det blev aldrig publicerat av någon konstig anledning.)

1 comment:

  1. åååå, jag vill höra allt!!! e hemma och är sjuk! fuckit! ska vila, vila,vila för jag har inte råd att vara sjuk nästa vecka! å så kommer ju du dessutom!

    ReplyDelete