HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, June 24, 2010

Liten mamma med stort hjärta..


..gav mig den här boken idag. Jag blev stum, rörd och chockad. Hur underbar får man vara? TACK! Jag kommer att sakna dig med. Du är både söt och klok!

14 comments:

 1. åååå, va gullig hon är!

  ReplyDelete
 2. bless her soul! jag har tänkt beställa den där boken kan du meddela mig om den är bra?

  /sonia

  ReplyDelete
 3. "bless her soul" haha. Sonia du är för skön! Det ä'r ni alla above!

  Kan varmt rekommendera boken!!

  ReplyDelete
 4. Jag har också boken! Har bläddrat i den varje kväll innan jag lägger mig! Gillas verkligen! :). Vilken perfekt present!!

  ReplyDelete
 5. Our Dolphins Flag is constructed of polyester, measures 3x5 feet, and has two metal grommets for attaching to a traditional flagpole, tailgate pole, or our 6' aluminum flagpole. The perimeter of our Dolphins Flag is double stitched and the Officially Licensed NFL Miami Dolphins team logos are dye sublimated into the flag so they won't peel. Due to its large size, this flag is also perfect to hang in your game room, sports room, office, or kids room.
  nfl house flags
  nfl flags wholesale
  nfl house divided flagsTampa Bay Buccaneers house divided flags, House Divided Flags,Sports Flags 3x5, Sports flags and banners,nfl House Divided Flags

  ReplyDelete
 6. La Nike Swoosh sul lato destro del torace 16-17 terzo camicia AS Roma è di colore nero, mentre una sottile striscia dello stesso colore scende su ogni lato. Anche se è previsto per essere utilizzato nella variante normale, il badge Roma sulla nuova Roma 2016-17 terza maglia potrebbe anche essere modificato in termini di colore alla fine.maglie da calcio a poco prezzo,
  magliette da calcio poco prezzo, Maglia real madrid 2017
  maglia AC milan online

  ReplyDelete