HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, December 30, 2010

Pang!



Imorgon smäller det. Jag testar håruppsättningar, kläder och masker. På nyårsfesten känns det givet att dra självpyntningen till sin spets.

Gott nytt år!

Monday, December 13, 2010

Sunday, December 12, 2010

Saturday, December 11, 2010

November.

Bibliotekshäng.
Mer. Mera. Klädlagren.
Mer. Mera. Snön.
Självständighetsbal i nyinköpt Kronohagen-lya.
Lillajulfest.
Ishockey.
Familjehäng.
Advent.
Släkthäng.
Sjukhus.
Första snön.
Lanvin.
Julfest.
Jakobstad.
London.

Kani.


Jag är inte speciellt mycket för mjukisdjur eller porslinsfigurer. Men den här kaninen smälter mitt hjärta. Jag har den som bakgrundbild och varje gång jag startar datorn skrattar jag högt.
Annika Bäckström har gjort denna fantastiska varelse.

Friday, December 10, 2010

Ombre vol.2

Ni kommer kanske ihåg att det var långt kvar..
Inte nu längre.
Hurraa!

Jonas står för bilden.

Monday, December 6, 2010

Jeppishelg!





Har haft en underbart skön helg med ett gäng gamla Jeppisbor. Eller inte ett gäng utan mitt gäng. Alla fester blir bättre på små kvadratmetrar och med fisheye-objektiv.

Saturday, December 4, 2010

Lillajulfest!

Jag bär jumpsuit för första gången i mitt liv.
Elin har bakat bröd och vi väntar på ett lass pampeser.
Lyxbysso!

Saturday, November 20, 2010

Alltså

Svenska ELLE`S chefredaktör Hermine Coyet Ohlén följer mig på twitter! Nej, hon följer inte alla som följer henne. Jag är UTVALD!

Tuesday, November 16, 2010

Monday, November 15, 2010

Sunday, November 14, 2010

Party!

De här pärlorna jobbar jag med i hemmet.

Vi hade julfest från jobbet igår. De flesta satt på toaletten och mådde dåligt eller på gården och hallucinerade. Som tur fanns de några som drack med måtta och de hängde jag med. Av en slump hamnade vi på Le Bonk. (De va nog ingen slump men det låter bättre så.) Där en balkan Dj från tyskland spelade. Ojojoj. Underbart kul! Första riktiga utekvällen i Helsingfors sedan jag flyttade hit kan sammanfattas med ett ord, SUCCESS!

Friday, November 12, 2010

Till alla er som vaknar med perfekt hår.

F*CK OFF!

Lite London.










Eftersom det råder fotograferingsförbud på firman jag jobbar för och jag inte vill hänga ut folk som kanske inte vill bli uthängda är bilderna inte särskilt representativa. Jag var iaf uppe i London eye, vi festade på Halloween och alla skandinavier klär sig i matchande ytterplagg. Däremellan var det mest jobb. Vackert så!

Thursday, November 11, 2010

Jag & Lanvin






Till först var jag inte alls imponerad. Men den växer. Och nu tycker jag om allt. Speciellt tyllen, jackan och den smala svarta. Kampanjen är dessutom sjukt snyggt stylad. Tur att den släpps två dagar före lön och att jag jobbar mitt i smeten. Annars kunde det ha blivit skralt med julklappar i år..

Wednesday, October 20, 2010

The Cumberland

Mitt kommande hem de närmaste två veckorna.
Jag måste putsa skorna.

Det tar sjukt när jag ler.

Ingen ripuli än så länge. Dessvärre vakade jag med röda uppsvällda sår, MITT I ANSIKTET! Tydligen tog jag i lite för ordentligt när jag ansiktsvaxade igår. Nu har jag rå hud framme på överläppen. Kan berätta att hud växer inte tillbaka på en dag.

Det här ordet är uttjatat, jag vet. Men nu finns det inget annat ord att använda. (Eller jo man kunde använda, katastrof, panik läge, världens undergång eller armageddon.)

TYPISKT!

Tuesday, October 19, 2010

Väntaren.

Ni vet när man väntar på något och det börjar närma sig. Då dagarna känns som decennier och timmarna som år. Man inbillar sig att det är en förkylning på gång och tänker fan, fan, fan. Tiden mellan nu och departure känns som ett vakum. Ett vakum där vad som helst negativt kan hända. Typ, magsår, mega förkylning, benbrott, terroristhot eller ripuli.

Där är jag nu.