HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, October 5, 2011

Sneidvridi.

Jag skrev just tre inlägg om hur BLÄ allt känns just nu. Om hur jag vill stänga in mig i ett hus i skogen och kasta bort nyckeln. Eller stanna tiden medans jag står med händerna för öronen och skriker "la la la!". Jag raderade alla tre. Jag får dåligt samvete av att vara sur och butter. Alla böcker om positivt tänkande har fått mig att tro att jag är en maskin som gör glad sockervadd.

3 comments:

  1. men det är bra att skriva av sig , du är inte mer än mänsklig. man kan inte vara "den glada sonia" hela tiden.man måste få vara butter ibland så man kan uppskatta de stunder som faktiskt är bra:) så du ska vara butter med all rätt, den som spelar glad hela tiden ljuger!! ingen är glad hela tiden. jag hejjar på dig <3

    ReplyDelete
  2. Jag hejjar oxå på dig Pamsu! Pussar och kramar från ett svinkallt australien!! :D

    ReplyDelete
  3. TACK! Ni är underbara! Härligt att ni hejar på mig. Puss!

    ReplyDelete