HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, October 18, 2011

Tre nya saker under himmelen

#1
Det här med att tentplugga mellan 02.00 och 05.00 är ingen höjdare. Men eftersom jag ändå sitter uppe med sjuk mage är det lika bra att passa på.

#2
Snart, snart är jag i Berlin och benar ut livets sanningar med en av de bästaste människorna. Före de ska jag bara jobba lite i London samt besöka Spitafield market och köpa billiga Nike dojjor.

#3
Igår slog det mig att jag inte ser män som mänskor, Utan som hot och många andra konstiga saker. De ska jag ta tag i snarast. Så jag kan bli kär, gifta mig i en kort klänning och leva lycklig i alla mina dagar.

1 comment: