HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, April 6, 2012

Rädsla.

Jag vill vara orädd. Jag vet inte ens om det är möjligt. Det kan hända att det inte är särskilt trevligt att vara helt orädd. Vi kanske behöver vara rädda. För att vi ska ha något att utmana. Åtminstone vill jag vara mindre rädd. Ibland är jag rädd för saker. Men vet inte varför. De rädslorna känns ju inte speciellt nödvändiga. Mest är jag rädd för att dela med mig av mig själv åt andra. Visa vem jag är. Berätta om mina svagheter. De skrämmer mig så mycket att jag ibland isolerar mig i min lilla lägenhet och sitter här och undrar vad jag håller på med. Jag skriver de här inläggen ibland. Oftast, som nu, under insomnia nätter. När jag känner mig mest ensam i hela världen. Sen publiceras de aldrig. För jag tycker att det är för privata. För att jag tänker på vad alla som läser dem ska tänka. Tycka att jag är en dramaqueen. Eller ännu värre. Tänk om de tycker synd om mig. Eller fnyser och menar att jag bara vill ha uppmärksamhet.

Den här gången tänker jag publicera. Som ett steg mot ett oräddare liv.

5 comments:

 1. TUMMEN UPP FÖR DIG GUMMAN!
  det är bra att vara rädd.det betyder ju bara att man bryr sig.men om rädslan gör dig svag så är det bara att vara hård och utmana sig själv.alla är vi rädda för något. jag tycker inte att du är en dramaqueen eller syns om dig, jag tycker att det är bra att dela med sig.och visa att man är mänsklig. du är en toppen tjej och jag hejjar på sig
  no doubt baby;)
  /sonia

  ReplyDelete
 2. Voi gollhuvu! Du e så fin och klok. Tack för stödet. KRAM!

  ReplyDelete
 3. Tack! För att du våga publicera och för att du fick mig att känna mig lite normal. För ibland känner jag precis samma sak som du. "Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på."

  Kärlek och kramar från Jänttan

  ReplyDelete
 4. Tack Ela att du vågar dela med dig det här. Det är säkert många som känner igen sig i det du beskriver. Bl.a. jag. Du är ingen dramaqueen. Och jag tycker definitivt inte synd om dig. :) Det är skönt att få höra om andras känslor och tankar. Stora kramar, snygga, underbara kvinna. Fortsätt skriva, jag vill läsa o höra vad du har på hjärtat.
  Kram
  /Emmi

  ReplyDelete
 5. Jaa, bra gjort vännen! <3

  ReplyDelete