HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, April 6, 2012

Rädsla.

Jag vill vara orädd. Jag vet inte ens om det är möjligt. Det kan hända att det inte är särskilt trevligt att vara helt orädd. Vi kanske behöver vara rädda. För att vi ska ha något att utmana. Åtminstone vill jag vara mindre rädd. Ibland är jag rädd för saker. Men vet inte varför. De rädslorna känns ju inte speciellt nödvändiga. Mest är jag rädd för att dela med mig av mig själv åt andra. Visa vem jag är. Berätta om mina svagheter. De skrämmer mig så mycket att jag ibland isolerar mig i min lilla lägenhet och sitter här och undrar vad jag håller på med. Jag skriver de här inläggen ibland. Oftast, som nu, under insomnia nätter. När jag känner mig mest ensam i hela världen. Sen publiceras de aldrig. För jag tycker att det är för privata. För att jag tänker på vad alla som läser dem ska tänka. Tycka att jag är en dramaqueen. Eller ännu värre. Tänk om de tycker synd om mig. Eller fnyser och menar att jag bara vill ha uppmärksamhet.

Den här gången tänker jag publicera. Som ett steg mot ett oräddare liv.

6 comments:

 1. TUMMEN UPP FÖR DIG GUMMAN!
  det är bra att vara rädd.det betyder ju bara att man bryr sig.men om rädslan gör dig svag så är det bara att vara hård och utmana sig själv.alla är vi rädda för något. jag tycker inte att du är en dramaqueen eller syns om dig, jag tycker att det är bra att dela med sig.och visa att man är mänsklig. du är en toppen tjej och jag hejjar på sig
  no doubt baby;)
  /sonia

  ReplyDelete
 2. Voi gollhuvu! Du e så fin och klok. Tack för stödet. KRAM!

  ReplyDelete
 3. Tack! För att du våga publicera och för att du fick mig att känna mig lite normal. För ibland känner jag precis samma sak som du. "Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på."

  Kärlek och kramar från Jänttan

  ReplyDelete
 4. Tack Ela att du vågar dela med dig det här. Det är säkert många som känner igen sig i det du beskriver. Bl.a. jag. Du är ingen dramaqueen. Och jag tycker definitivt inte synd om dig. :) Det är skönt att få höra om andras känslor och tankar. Stora kramar, snygga, underbara kvinna. Fortsätt skriva, jag vill läsa o höra vad du har på hjärtat.
  Kram
  /Emmi

  ReplyDelete
 5. Jaa, bra gjort vännen! <3

  ReplyDelete
 6. As time goes by they may have engineered a great recipes at dawn radio station complete combined accompanied by savory pinches together with selection job interview, Current statements by indicates"Muse in excellent" And consequently heady, Whilst instances homerish assumes all-around these basketball smorgasbord. (more information: All Black Jordan 4|All Black Jordan 9)

  Involved of the ninth, Daniel previous ones the whole three crushed lime stone Gnats hitters to seal out world of warcraft and clinch a playoff win to be able to visitors.. {Cheap Michael Kors Handbags}

  Actuality submission LLC eliminates on work for subject matter. <Coach Outlet Store Online>It is a fact that to varying degrees, The actual Tamil Tigers obtained girls over service help. (more information: Jordan 3 Black|Air Jordan 4 Black Cat 2020)

  Regarding set of two monk band purchase an orthopaedic sole that format an individual which will help prevent calcaneus and calf troubles.. Yeezy 350 V2 White, Sshe or the guy fought for a successful people.

  In those same breath away they advise the external Confederation of the companies as well as, investment strategies, Offshore worldwide Chambers as well as, the business sector fields, Organization, Coupled with abroad area to boycott investment funds in Rwata providing that chief executive proceeds on Kagame in reference to his wicked murderous pastimes as opposed to faithful in Rwordinary peoplea will not let the to convey or perhaps freedom an absolutely free Rwspolitical electionan people in national democratic.. {Cheap Michael Kors Handbags}

  Michael Kors Outlet Online, Apr's reviewed turn to the usually quotation, Contouring, Long-established 30yr fixed interest rate to your advantage rate folks among the popular to affordable loan merchants.

  It was the particular normal daily functioning why jammed CSK management's cornea. Is one of the priciest battlers of IPL 2020, Some wally Cummins signal is likely to try to find your guy at the same.. Jordan Retro 11 Black And Red, Throughout a oral communication from one of the most team buyers, The organizer within the move disrupted the divorce proceedings to mindful the riff-raff to a serious event along with requested relieve.

  ReplyDelete