HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, October 23, 2012

Appappapp!

Jag har vaknat upp ur stenålder. Börjat videoblogga och nu som senast dragit ner blogger appen. Vilken revolution. Nu kan jag ta hand om min blogg på bästa sätt. Va fint. Då får vi mer låtsastid tillsammans.
Jag har gått ur facebook. Har varit ganska internetskygg på senaste tiden. Fick nog av allt fasadtrams. Dessutom gav det mig stressnippor och andningssvårigheter. Nu när jag har lärt mig att andas djupare och lugnare känner jag att bloggnerven börjar dra i mig. En liten livsgnista. Den ska jag försöka hålla fast vid.

KRAM!

4 comments:

 1. Höödy Pamela, hukka ja jöö för att se dina videobloggar? Det bara snurrar och snurrar och sen bli rutan svart och inget händer. Jag vill ju se ju!

  ReplyDelete
 2. Det var jag, Anna, som ville veta förresten:)

  ReplyDelete
 3. Hej gollhovo! Åh jag vet int vad du ska göra. Jobbigt. Jag kanske borde skaffa ett youtube-konto då kanske det funkar bättre. Ska kolla upp de. Håll ut så länge. KRAM!

  ReplyDelete
 4. Anna här finns nu nästan alla. Ska sätta upp dem där i forts. Hoppas det funkar nu. http://www.youtube.com/channel/UC1AszRC3L5TaQBIUx29y6Fw Puss!

  ReplyDelete