HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, October 27, 2012

Efter regn..

Kommer snö. Eller en bra dag. I mitt fall båda två.

Startade dagen med kundaliniyoga. Mitt tredje pass idag. Ni vet när det står i hälsotidningarna att det är viktigt att hitta sin grej. Det sätt man själv tycker är kul att röra sig på. Jag har alltid tänkt att det där är bara bullshit. Att alla som går på gym tycker det är lika hemskt som mig men går ändå. På samma sätt som jag har trott att de som kan ta en kaka och vara nöjda har en enorm karaktär. När jag nu förstått att de inte upplever samma enorma sug som en sockerberoende (jag) gör och blir helt besatt av tanken att äta minst femton till och sedan en liter glass på de. Okej sidospår.

Iaf tror jag mig har hittat min gren. De sätt jag vill röra mig på. Jag ska skriva mer om de en annan dag. Annars blir det här inlägget Katrin Zytomierska långt.

Just de jag skulle ju berätta om min braiga dag. Fan också. Jag tar resten av dagen i fem ord.

Brasa. Måla. Sonja. Välgörenhetskonsert. Perfekt.

Godnatt!

1 comment:

  1. As mentioned above, due to the huge advance in technology movie effects and rolex replica uk have become more complex. As a result, many individuals have started collecting genuine movie hublot replica uk, suits, mask, and many more different movie related equipment. Therefore, today many people dedicate themselves to not only purchasing replica equipment to increase their fake rolex sale but many individuals started creating business whose products are replicas. Obtaining movie replicas may not be the easiest thing to do if you want to go to replica watches and purchase a genuine Iron-Man mask. However, if you have access to the internet shopping for equipment just became a much easier task. Why. Throughout the years, the internet has become a place where you can purchase almost anything form the convenience of your home, and replica watches sale equipment is not an exception.

    ReplyDelete