HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, October 25, 2012

Jag är ett vitt berg.

Jag mediterade i morse. Föreställde mig att jag var ett stabilt och fint berg. Ja min meditationsapp säger att jag ska göra så. Plötsligt hör jag hur det började regna. Precis efter att appen hade pratat om hur berget står kvar tryggt och säkert. Come rain come sunshine. Tyckte att det var ju en fin timing av regnet. Satt kvar en stund efter att skuren hade lagt sig. Öppnade ögonen. Och vad ser jag. SNÖ! Årets första snö. Helt fantastiskt! Jag hade helt glömt bort fascinationen över den första snön. Nu fick jag dessutom uppleva den som ett berg. Om jag gör samma meditation imorgon kanske det börjar regna diamanter. Eller ännu bättre. MÄN!

Bild härifrån.No comments:

Post a Comment