HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, October 29, 2012

Målsekt.

En av mina favoritbloggare Elaine Eksvärd har en målsekt. Jag tänkte gå med i den. Har ju haft lite svårt med mål överlag i mitt liv och speciellt just nu. Har alltid satt allt för höga mål. Eller satt tusen olika mål som jag har velat förverkliga helst igår. Allt på en gång. Detta har ju lett till att de flesta mål aldrig blivit nådda. Känslan av misslyckande har varit en stor del av mig. En av de många anledningarna till att jag gick in i väggen.

Har försökt att släppa tanken på att sätta upp mål nu under en tid. Jag har inte klarat av tanken på att det är ännu ett krav på mig själv som stressar. Nu tänkte jag försöka öva på att sätta ribban så lågt att jag kan gå eller ta ett hoppsa steg över den. Sätta upp mål som är roliga och ger mig njutning. Inga långsiktiga planer utan veckomål. Jag ska ge det en chans. Jag börjar försiktigt. Ni får gärna hänga på.

Mål för veckan:

Ringa fyra olika vänner i veckan och berätta hur mycket jag tycker om dem.Obs. Efter målet är nått ska jag berömma och prisa mig själv som en crazy women.
No comments:

Post a Comment