HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, November 30, 2012

Den första bjällerklangen. "Sårbarhet är det första jag söker hos andra, med det sista jag vill visa själv"
 Brene Brown

Jag är påväg på julfest. Det är länge sedan jag varit på fest. Speciellt med människor jag inte känner. Jag är nervös och har ångest. Jag är rädd för att min paj ska vara äcklig. Igen. Men jag är redan så långt utanför min komfortabla zon att det är lika bra att köra på. Ut i snöstormen.

Glad lilla jul härliga människor!
5 comments:

 1. du är så jäkla snygg! och jag vet ju inget om dina paj-kunskaper, men jag tror ju att den dög alldeles utmärkt.

  se fram emot att ta en ordentlig tekopp med dig snart! du har en stående inbjudan hem till mig utifall att du känner för at praa nån gång!

  ReplyDelete
 2. Du har en så fin blogg Ela, återupptäckte den tack vare Ida, e int världens bästa bloggläsare, men den här vill ja läsa. Stor kram på dig!

  ReplyDelete
 3. ellen: TACK! För både komplimang och inbjudan. Jag vill gärna te:a med dig. Inväntar lite lugn och ro först. KRAM!

  Fia: Tack Fia! Jätteroligt att du hittade hit igen. Kramis.

  ReplyDelete