HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, November 21, 2012

Inget hade varit möjligt utan mig.

Idag hann jag knappt vakna förrän aphjärnan satte igång och snurrade. Jag hade svårt att somna igår natt och var trött. Fick panik för att jag vaknade för sent. Hur ska jag nu hinna yoga? Jag har inte mediterat på flera dagar! Gud idag ska jag ju städa inför imorgon kväll. Ordentligt måste det städas också. Helvete. Varför gick jag och lovad något jag inte klarar av. Jag är nervsvag och kommer aldrig att bli bra igen. Shit min bibbabok är ju försenad. Jag MÅSTE hinna dit idag. Jag ska ju göra en paj också. Skit. Jag vet ju att det alltid skiter sig när jag ska baka. Så sitter jag flera timmar med beslutsångest över vilket recept jag ska välja. Määh. jag har inte tvättat håret på en vecka. Det MÅSTE jag göra idag. Ikväll är det kundaliniyoga. Jag vill verkligen på de. Åh. Det är inte värt de. Jag ställer in. Jag ställer in allt och gömmer mig under en sten. Det är inte mycket men jag klarar inte av det. Nej inte ångesten. Fan jag hatar när jag inte kan svälja. Just de psykologen sa ju att jag inte ska tänka så mycket på de fysiska uttrycken. Oj jag måste andas. Nej nu går det åt helvetet. FAN FAN FAN. Att det alltid ska vara såhär!

För första gången i mitt liv. Drog jag några djupa andetag. Gjorde i ordning frukost. Satte mig ner och åt. Tog fram ett block. Skrev ner alla saker jag hade framför mig. Delade in städningen (fick tipset av Underbaraclara igår) i delmoment. Skrev duscha, välja recept (max.10 min), handla i närbutiken, baka, yoga om jag känner för det. Sen tittade jag på listan. Den såg ju inte speciellt farlig ut. Bestämde mig för att testa. Jag prövar att ta en sak i taget. Göra det fast jag inte riktigt kan svälja. Försöka att inte tänka på nästa steg förrän jag är färdig med det jag håller på med. Hurra högt varje gång jag prickar av en sak jag gjort. Testar och ser. Fuskar lite med städningen. Ger mig tillåtelse att misslyckas med pajen. Handlar lite choklad som jag kan bjuda på istället för paj om den är oätlig.Sen satte jag på Kelly Clarkson på hög volym. Tog i wc-borsten och började skura.

Nu sitter jag och njuter efter yogan. Jag är så jävla nöjd med mig själv. Stolt över att jag klarade den här dagen med bravur. Jag är glad över att jag fick pricka av alla mina punkter. Det låter inte mycket för världen. För mig just nu är det mer än tillräckligt. Mest lycklig, stolt och nöjd är jag dock över att jag anammade ett helt nytt sätt att tänka. Jag hittade ett nytt sätt att övervinna oron och stressen. Den här dagen har varit ett HALLELUJAH MOMENT! Nu ska jag öva mig på min nya teknik så jag kan använda den livet ut. Även de dagar i framtiden när mitt schema innehåller lite mer än städning, personlig hygien, matlagning och motion.

Vinnaren är den förtjusande..3 comments:

  1. SÅ JÄVLA BRA DU ÄR! jag hoppas jag snart kommer dit du är.

    ReplyDelete
  2. Super bra Ela gumman!!! Breath and reboot liksom;) och som du sa det spelar ingen roll om. Det finns lite skit i hörnen vi kommer ju dit för att njuta av varandras sällskap puss på däj!! Syns imorgon

    ReplyDelete
  3. TACK brudar. Ni är så jävla peppande. Jag blir glad av bara tanken på er! Å när ni dyker upp här och kommenterar vill jag bara hoppa upp och ner. Ellen det kommer du. Och ännu längre! Kram på er!

    ReplyDelete