HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, November 4, 2012

Just nu.


Jag tänker på juli månad. Efter att jag hade fått flygeln i huvudet. När jag sov dygnet runt. Inte kunde förmå mig att stiga utanför dörren. Låg i soffan och skakade av panikångest. Rädslan. Bottnet.

Genom hela hösten har det gått upp och ner. Ett steg fram. Tre bak. Frustration över att jag inte gör framsteg i den takt jag vill. Besvikelse över att jag inte klarar av de jag borde. Rädsla för att det aldrig kommer att bli bättre. Ovissheten. Känslan av noll kontroll.

Nu har jag gjort min första resa. Till Vasa. Saker jag inte ens reflekterade över tidigare är idag stora framsteg. Så måste det få vara. Acceptansen som infinner sig nu som då. Tacksamheten för det lilla. Tilliten. Framtidstron. Den svagt tilltagande glädjen. Där är jag. Just nu.


2 comments:

  1. Så intressant att läsa din blogg, så ärligt och bra skrivet! Glöm aldrig att du är en fantastiskt härlig person och var nöjd med dig själv <3 Kramar

    ReplyDelete