HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, November 19, 2012

Loppis.

Den här videon är från i fredags. Men jag har inte fått youtube att samarbeta med min mobilfilm förrän nu. Eller mitt tålamod har inte varit tillräckligt för att kunna lösa problemet. Nu är jag super happy för att den är uppe så nu får ni leka att det är fredag istället för måndag.

4 comments:

 1. Saknar dig gullöra!

  ReplyDelete
 2. Åh. Jag saknar dig. Kanske vi ses snart. När det bjällerklangar sig. Puss.

  ReplyDelete
 3. HAHAHA, jag tror jag köpte två tröjor av dig igår! har du bord på loppishallen? jag stod riktigt och funderade; kan det här var elas bord? för det var så fina grejer på det. det här tänkte jag alltså före jag visste att du hade ett loppisbord. crazy. KRAM!

  ReplyDelete
 4. Nääääh! Haha. Så kul. Only in Jeppis. Jå jag har på loppishallen ett ändbord längst bort. :D

  ReplyDelete