HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, November 26, 2012

Räddaren

Jag är rädd. För saker i min nära framtid. Det är så lätt att prata om att stiga ur sin komfortabla zon. Om att möta sina rädslor face-to-face utan att springa sin väg. Vara ärlig. Ta tjuren vid hornen. Men määän är det äckligt när man står där framför tjuren eller ska öppna locket på lådan. 

Det enda jag vill göra nu är att krypa ihop till en liten boll sluta mina ögon och sova. Länge. Så länge att när jag vaknar har någon annan tagit hand om det där jobbiga åt mig.

Jag är andlig, spirituell, kalla det va ni vill. Jag tror på någonting större än mig själv. Jag tror att yogan ger mig styrka. Jag tror på tankens kraft. Jag tror på att det du ber om får du. Jag andas ofta djupt när det känns knivigt.

MEN. När jag är som mest rädd. Lyssnar jag på Rocky Balboas hårda ord. Drar upp snoret och KÖR! (Åtminstone tänker jag att jag ska göra det)

OBS! För bästa effekt. Ta på dig en gråmelerad huppare och vrid upp volymen.


No comments:

Post a Comment