HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, November 21, 2012

Tre frågor med Hanna & Elmer


"Tre frågor" introducerades redan igår. Jag är enormt intresserad av vad som gör folk lyckliga, vad de är tacksamma för och om de har några roliga lärdomar att sprida. Är det så att vi i grund och botten blir glada av samma saker eller varierar det från person till person. Kan det du vet säkert vara något jag tvivlar på eller t.o.m. motsätter mig. Okej. Jag ska sluta låta som en intro till något stelt intervjuprogram. I alla fall har jag frågat runt och ni ska få ta del av svaren. Kul va? Vi kör ett litet maraton den här veckan. Så vi får feelis.

No comments:

Post a Comment