HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, December 12, 2012

Arg.

Ikväll gick jag hem från yogan för att jag fick panik. Det känns som en smärre omöjlighet att acceptera läget just nu. Så här ska det inte vara!

3 comments:

  1. <3 kram paniken vinner inte över dig för du övervinner paniken <3

    ReplyDelete
  2. Vittu! Det är ju inte okej. Undrar om det är därför den kommer...för att det inte är okej. Skulle den komma om man välkomnade den med öppna armar? Ja, lite,väl,filosofisk tanke kanske. Men när det är så här jobbigt, försök kom ihåg de där stunderna då allt är okej. För de finns väl? Du finns i mina tankar ofta gumman!<3

    ReplyDelete
  3. Tack vänner! Ni är underbara. Ja alltså vittu. Varifrån kommer all den där rädslan? För den existerar ju inte på riktigt men herregud att det känns så. KRAM.

    ReplyDelete