HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, December 15, 2012

En lördag

Idag är jag vid gott mod. Men tröttheten. Ack denna trötthet. Jag vänjer mig aldrig vid den. När jag får en liten gnutta kraft tillbaka vill jag så mycket. Genast. Det går inte att ligga och stirra i taket då. Ikväll fick jag ge mig med julpysslet när hjärtklappningen kändes ända upp i hjässan.

Dagens instagram


Ps. Idag har jag funderat på kroppsideal.

4 comments:

 1. den här tröttheten, ja. jag kör slut på mig själv varje dag och jag vet om det. och jag fortsätter ändå. jag blir lite illa till mods om jag har en hel dag, eller bara en kväll framför mig utan något eller någon inplanerad. och så slutar det med att man sitter och stirrar in i väggen och undrar när det där tåget körde över en.

  när vi båda två är pigga ska vi träffas över en kopp te!

  KRAM!

  ReplyDelete
 2. Oj Pamsu vad jag har tänkt på dig de senaste månaderna, har funderat hur du mår, om du orkar leva, var du finns osv. och så kom jag på att du har ju faktuskt en blogg så här är jag. Jag kan så relatera till mycket du skriver kring din ångest och pågående kamp.Har själv gått igenom samma process, med familjens hjälp,terapi,lugn och ro (och en hel del mediciner) hittade jag tillbaka till livet, det tog länge och det krävdes otroligt mycket av mig men det gick.Idag är jag tacksam för det där helvetiska året,jag blev otroligt ödmjuk på köpet och lärde verkligen känna mig själv. Du kommer att klara dig igenom det här och komma ut på andra sidan som en om möjligt ännu finare människa.

  ReplyDelete
 3. Ellen: Ja man blir ju galen med mindre. Vi ska absolut dricka te. Jag tror att 2013 kommer att bli ditt och mitt teår. Jag är så glad att du finns här i Jakobstad och jag får krama dig i Halppis ibland.

  Anna: KRAM! Tack för att du finns och är världens gulligaste husägare. LOVE.

  Lillemor: Hej! Jag har också tänkt på dig ska du veta. Undrat hur det gått för dig efter att vi träffades i somras. Det du skriver går rakt in i hjärtat på mig. Min tillit till att allt det här ska bli bra växer varje gång jag någon berättar att de själva kommit ut på andra sidan. Du är så fin min vän. Jag är glad att du är där du är idag. Jag hörde via mamma att ni har flyttat ut från stan. Jag hoppas du har det bra där och får andas härlig havsluft. Kram på dig!

  ReplyDelete