HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, December 13, 2012

Hej från julstudion.


6 comments:

 1. Det här var jätte fint... Du slog precis hammaren på spiken! Styrka och kram. Ha d gött fina du!

  ReplyDelete
 2. KRAM på dej, fina och kloka tankar

  ReplyDelete
 3. Tack snälla! Ni är så fina. KRAM!

  ReplyDelete
 4. Bamse-mega-jättekram till dig, du vackra kloka kvinna.
  Ett steg i taget, mer kan man inte göra.

  Jag befinner mig själv just nu i en situation då allt bara känns hopplöst, meningslöst och förbannat orättvist - men jag försöker tro på att det kommer nåt gott ur allt och att om man bara tar ett steg i taget så tar man sig till slut upp från allt det onda.

  God Jul! <3

  ReplyDelete
 5. Jenna fina du! Jag tycker du har kämpat tillräckligt i ditt liv. Du borde få sättas på en flygande matta med en valfri drink i handen och segla leendes genom resten av ditt liv. Det skulle du verkligen vara värd!

  Jag har ju funderat en hel del. Och en sak jag vägrar ge upp tron på är att jag skulle gå igenom det här utan att det kommer någonting oerhört givande och fantastiskt ut av det. Så är det för dig också. Man blir inte prövad utan pokal. Så det är bara att hang in there.

  All styrka och kärlek. Hoppas du får en riktigt god jul. KRAM.

  ReplyDelete