HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, December 30, 2012

Läget

Det är inte så värst uppåt och hejsan här. Därför är jag tyst. I och för sig brukar jag ju försöka vara mer högljudd just när det dalar. Orken har inte infunnit sig. Jag är ledsen, utmattad och förvirrad. Försöker sova ut skiten. Men det gör mig galen att bara vara hemma. Jag börjar tänka alla möjliga konstiga tankar. Har för mycket tid att tänka men ingen ork att göra något annat.

Intalar mig att allt har sin tid. För det är ju verkligen så. Det finns en tid för sorg och det finns en tid för glädje. Det ena kan inte finnas utan det andra. Ändå är det så jävla tungt. Jag är ledsen för att jag inte kan vara med. För att den här dumma sjukdomen hindrar mig från att umgås med mina bästa vänner. För att den tar så mycket ifrån mig. För att den fängslar mig i utmattning och ångest. Jag hatar den och vill att den ska försvinna. Jag vill inte sitta på sidan av och titta på längre. Jag vill tillbaka.


2 comments:

  1. kram vännen! jag håller tummarna för att 2013 ska bli ditt år!

    ReplyDelete
  2. Tack fina Emmoli! Jag hoppas det blir allas år! Kram på dig.

    ReplyDelete