HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, December 19, 2012

Ljuset.

Igår vände livet blad. Idag har jag varit glad. Alltså det här livet hörni. Upp och ner och fram och tillbaka. Livet är ju lika mycket livet när det är skit. Det är lika mycket på riktigt och det är lika fint. Det ändrar ju engentligen aldrig form. Våra omständigheter ändrar medan livet har sin gång. Tänk att det från en dag till en annan kan kännas så annorlunda. Utan att någonting egentligen förändras.

Tack för att ni är med mig på resan. Kärlek!En glader med pimpade läppar.
Love is all we ever need.
Idag älskade jag NYC och drack te med fina Hun som var hemma från Kina.

You are loved.
All is well.

4 comments: