HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, December 12, 2012

Ni är mina änglar.

Jag har suttit och funderat över hur jag ska uttrycka min tacksamhet gentemot er. De rätta orden infinner sig inte. Jag kan omöjligt formulera mig på ett sätt som skulle kunna återge hur jag känner. Oftast i texter skrivs det att man inte hittar ord. Men så följs det ändå upp med en fin text med snirkliga och pampiga känsloyttringar. Jag har försökt. Det går inte. Ingenting jag hittills fått ihop kommer ens i närheten av den tacksamhet och kärlek jag känner för er. Ni lyfter upp mig! TACK!


 Piglet: "How do you spell love?"
Puh: "You don't spell it. You feel it."No comments:

Post a Comment