HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, December 5, 2012

Post Helsingfors

Jag hämtar mig från ett tre timmar långt panikångest maraton. Som ägde rum på en finskspråkig "tro på dig själv" föreläsning i Helsingfors igår. Det var bland det äckligaste jag varit med om. Alltså inte föreläsningen utan panikångesten. Såhär i efterhand förstår jag inte varför jag inte bara gick min väg. Men på något konstigt sätt satt jag fastklistrad i stolen.

Efteråt kändes det som om jag hade våldfört mig på mig själv. Jag kände mig kränkt. Av mig själv! Kan fortfarande inte tänka på det utan att få ångest. Jag måste smälta det hela. Ge mig själv kärlek och inte pressa mig själv över kanten mera. Jag är värd bättre. Usch. Det var en vidrig upplevelse.

Jag vet liksom inte varför jag ens gick dit. På något vänster glömde jag nog bort att lyssna på mig själv. Blev lite väl självsäker efter några bra dagar och trodde att jag var mitt gamla jag igen. Trodde jag kunde plocka fram fasaden och köra på.

Jag antar att allt man är med om är en lärdom på något sätt. Skulle bra klarat mig utan här persen så lärdomen better be a good one.

Ps. Min säng har aldrig varit så skön som den är just nu.

3 comments:

  1. Många kramar,borta bra men hemma bäst. Att du våga är jätte modigt av dig <3

    ReplyDelete
  2. Tack fina vän! Det var väldigt skönt att komma hem. Hoppas ni hade en skojigt Sinter Klas. Vi ses. Krama alla från mig. <3

    ReplyDelete
  3. Jag e grymt impad av att du tog det stora steget och åkte till H:fors. En panikattack under en flera dar lång resa, det var inte mkt det. Du hade ju hunnit ha åtminstone 10 om det riktigt hade velat sig. Men nog e dom ju jobbiga alltid de där attackerna:( puss på dig hjärtat!

    ReplyDelete