HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, December 4, 2012

Släpp taget!

Litar ni på livet? Jag börjar sakta men säkert göra det. Mer och mer börjar jag tro att det är en av nycklarna till ett fantastiskt liv. Att sluta kämpa emot eller för allting. Sluta med att försöka kontrollera saker och ting. Istället släppa taget. Låta saker ske. Vänta in det som jag inte känner mig säker på och samtidigt lita fullständigt på att svaret kommer att visa sig.

Jag får inte alltid det svar jag hade tänkt mig. Och sällan löser det sig så som jag hade planerat. Mer ofta händer något ännu bättre än jag kunnat föreställa mig. Om det ibland kommer förklätt i enligt mig lite väl otrevliga omständigheter.

Hur man än vrider och vänder på det blir det alltid bra till slut. Så lika bra att sluta vrida och vända. Bara vara och lita på att livet/universum/gud/mumintrollet tar hand om resten.

Ps. Jag tycker om er! Kram.

2 comments:

  1. Våga lita är ett bra budskap
    Kraaaam till dej snart måste vi ta glögg kväll med Ellen!:)

    ReplyDelete
  2. Kram finis! Jo vi får fixa ihop en myskväll när vi känner vi har tid och ro. <3

    ReplyDelete