HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, December 23, 2012

The Grinch


Jag fick psykbryt vid middagsbordet idag. Har suttit i en timme och skrivit av mig. För att få reda på. Varför. Jag tippar såhär.
Gick till kyrkan idag för att få julstämning. Fick höra om hur syndig jag är och hur viktigt det är att jag vet om att jag är syndig. Att allt var bättre förr när trolovningen verkligen var av betydelse och att bröllopet blir magiskt endast om man väntar med att ha sex tills man gifter sig. Jag var arg som ett bi när det hela väl var över.
Fortsatte till ålderdomshemmet och mormor. Hon är dement och uttrycker sin önskan om att få dö varje kvart. Det är jobbigt att se henne så. Sen var liksom grunden redan lagd för att jag skulle bli julmonstret när min bröder steg upp från bordet innan jag ätit klart.2 comments:

  1. Du är inte syndig jag skullle och så ha gått ut ur kyrkan arg <3 ses imorgon vännen <3

    ReplyDelete
  2. Som upplagt för snedtändning. Fint att du fick ur dig ilskan!

    ReplyDelete