HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, December 14, 2012

Tillfriskna.


2 comments:

  1. Oj. Jag hittade nyss din blogg och oj oj oj så jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Jag har en depressions- och ångestdiagnos och jag vet precis hur jobbigt det kan vara ibland, det här livet. Jag tycker att du är modig som skriver så öppet om allt som samhället hittills klassat som tabu. Tack för en fantastisk blogg! Jag är glad att jag hittade dig! :)

    ReplyDelete
  2. Hej Angelica! Tusen tack för din kommentar och att du delar med dig. Jag är övertygad om att ju fler vi är som kämpar tillsammans destu lättare blir det. Roligt att du trivs här. Du är mer än välkommen. Kram!

    ReplyDelete