HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, January 1, 2013

Hopp

Jag känner hopp på årets första dag! Mycket tack vare alla fina pinglor jag träffade på vid Prisma igår. Ibland behövs det bara ett glatt leende. En varm kram. Och några kärleksfulla och ärliga ord. Tack! You made my day.

Igår skålade jag med bubbelvatten. Iklädd leopardskjorta. Hemma i soffan med mamma och pappa. Idag lyxar jag till det med en hög tidningar.

It's the little things in life.

Ps. Idag firar jag ett år utan socker. Kul!7 comments:

 1. Tack för kramen tillbaka! Årets sista dag blev riktigt bra... Och nu njuter vi av årets första dag. Jag skall också bänka mig i mysstolen och läsa hus och hem.

  ReplyDelete
 2. Tack själv. Haha. Vi tackar ihjäl varandra. Kanske bra att vi inte ses så ofta :D Mysdag idag. KRAM!

  ReplyDelete
 3. Nästa gång vi ses får vi inte säga ordet tack! Vi borde ha nån med oss som kontrollerar...

  ReplyDelete
 4. Skååål för dig . Kärleken och livet <3

  ReplyDelete
 5. Johi: Eller så säjr vi kakk. :D Vi har ju båda så bra humor..

  Pia. TACK!

  Sonia: Nå skåål! <3

  ReplyDelete