HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, January 31, 2013

Jeppis hör upp!

Den 16-17 mars hålls en veckoslutskurs i medicinskyoga på Yogaways i Jakobstad för andra gången. Jag gick den första kursen i höstas. Den är värt varenda euro och jag har inte ångrat mig en sekund. Kursen riktar sig till dig som upplever stress. Alltså till de flesta människor.

Om yoga känns främmande och konstigt så kan du byta ut ordet yoga till andning. För det är vad du kommer att lära dig. Lära dig andas. Ja man skulle ju kunna tro att vi redan kan andas. Men you have no idea.

Johnny som är yogaläraren är en underbar typ. Det är svårt att beskriva honom. Han är en sådan där person som stannar kvar hos en. Jag tror han beskrivs bäst med citatet "I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel". Han säger mycket klokt också.

Läs mer på yogastudio.fi 
4 comments: