HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, January 30, 2013

Leidon

Jag är trött på att vara nedstämd. På att inte vara glad. Det har ju sina anledningar. Men ibland funderar jag på om det ena föder det andra. Jag är sjukskriven och diagnostiserad deprimerad. Redan den meningen får ju modet att falla några hundra trappsteg. Kan hända är jag inte lika glad som tidigare. Men det kan också hända att jag låter omständigheterna definiera mig mer än nödvändigt. Jag lever ju fortfarande varje dag. Mitt liv händer ju nu inte sen när jag är frisk och lycklig.

Jag är led på att säga att det är skit när folk frågar. Trött på att höra mitt eget prat om hur jag har det.  Det är lättare att säga "bra" och le lite. Och jag undrar om de kan vara så att det där leendet smittar av sig lite på min själen. Får mig att må bättre. Hur fejk det än må vara.


4 comments:

 1. Jag hörde på ett radioprogram om skratterapi. Att man ska skratta tills kroppen känner sig glad. Jag vet inte vad jag tror om det. Men jag tror på att läsa en bok, se en film eller en serie som får dig att skratta. Kram.

  ReplyDelete
 2. Det ligger nog något i det du säger. Jag har lånat en Mark Levengood bok idag. Och så får jag en ursäkt att se världens roligaste film "the hangover" för femtioelfte gången. He blir bra dähäär. Tack Ida. Kram på dig.

  ReplyDelete
 3. Ida W:s storasysterSunday, February 03, 2013

  Jag tror, att om du tänker att det är bra åt själen, så är det bra åt själen. Hoppas allt blir bättre snart!

  ReplyDelete
 4. Hej Ida W:s storasyster. :) Tack för din omtanke! Jag hoppas också det blir bra snart. Kram!

  ReplyDelete