HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, January 13, 2013

Om att få influensa i gallan

Det sägs att det du stör dig på i andra människor oftast är en reflektion av någonting du själv besitter. Något du inte vill erkänna att du utövar eller ett personlighetsdrag du helst sopar under mattan.

Alltid när jag stöter på någon som retar gallfeber på mig försöker jag motbevisa den där tesen. Sådär är INTE jag. Jag kan spendera oerhört mycket tid till att dissikera alla drag av mig själv i den andra människan.

Lik förbannat stämmer det varje jävla gång. Oftast är det någonting jag själv kämpar med att bli bättre på. Något jag vill sluta upp med men inte har lyckats med. Det sticker som nålar i ögonen på mig när jag ser någon annan helt öppet hänger sig åt detta. Hur kan hen? Sådär kan man inte göra! Jag skulle aldrig.. Eller. Kanske jag visst gör sådär. Ganska ofta. Ofta och utan att jag själv märker av det.

Det är svårt att låta någon annan göra fel. Det är jobbigt när människor inte kan vara perfekta och ofelbara. Speciellt när jag själv så gärna vill vara det och inte lyckas. Ni påminner mig hela tiden om hur bristfällig jag är. Och hur oerhört jävla normalt det är att inte vara perfekt.

Tack alla gallfeberretare. Jag älskar er.No comments:

Post a Comment