HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, January 18, 2013

Upp och ner. Fram och tillbaka.

Let's fucking hope so.

2 comments:

  1. Så sant! Man är starkare och mera säker på sig själv och vad man är menad för! De e en lång väg men man en dag i taget bara Ela. Då jag mådde som sämst och pressen blev för stor så sa en vän till mig. "Det enda du egentligen behöver göra är att andas!" Kram på dig/ Siri

    ReplyDelete
  2. Hej fina fina Siri! Tack för din kommentar. Det är så upplyftande att veta att ja inte är ensam. Att andra gått igenom det här och kommit ut på andra sidan. Vilken underbar kommentar av din kompis. Den tar jag med mig. Hoppas du har det bra! Kramis min vän.

    ReplyDelete