HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, January 7, 2013

Vänta


Jag har outredda tankar. En känsla av irritation och olustighet. Jag vet vad det beror på. Men jag känner att jag måste vänta ut det hela. Det måste processeras för det kan komma ut i sin rena form och omvandlas till någonting annat. Eller så omvandlas det inte alls. Det bara behandlas och så låter jag det vara. Tills det blommar upp igen. Sen håller det på så där en stund. Ibland bättre ibland sämre. Tills det får ett avslut. Ett avslut som kan vara ett avslut i ordets rätta bemärkelse. Eller ett avslut som i en ny riktning. Ett nytt sätt att se på problemet. En lösning. Alla stadier är viktiga och betydelsefulla. Ingenting går att tvinga fram. Det här irritations- och oluststadiet är inte så charmigt bara.


Be still.

Kram.

8 comments:

 1. oh, amazing
  Donkey Kong Unblocked. is a revival of the Game Boy Donkey Kong.The goal is to help Mario rescue the Princess. . In this flash game remake of the original Super Mario Unblocked.game, you can play as either Mario or Luigi. Speed around tight turns to cross the finish line in first place in the cool racing games from Car Racing Games
  . Play Run Unblocked or Run 3 Unblocked and Run 4 Unblocked Game

  ReplyDelete
 2. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

  Obat gatal Kudis/gudik
  Walatra Gamat Emas Kapsul
  Vitamin Untuk Kesehatan Anak
  Penyebab sering mimisan
  Cara Menghilangkan Kantung mata
  Obat Telinga Berkerak dan Berair

  ReplyDelete