HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, January 7, 2013

Vänta


Jag har outredda tankar. En känsla av irritation och olustighet. Jag vet vad det beror på. Men jag känner att jag måste vänta ut det hela. Det måste processeras för det kan komma ut i sin rena form och omvandlas till någonting annat. Eller så omvandlas det inte alls. Det bara behandlas och så låter jag det vara. Tills det blommar upp igen. Sen håller det på så där en stund. Ibland bättre ibland sämre. Tills det får ett avslut. Ett avslut som kan vara ett avslut i ordets rätta bemärkelse. Eller ett avslut som i en ny riktning. Ett nytt sätt att se på problemet. En lösning. Alla stadier är viktiga och betydelsefulla. Ingenting går att tvinga fram. Det här irritations- och oluststadiet är inte så charmigt bara.


Be still.

Kram.

4 comments: