HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, February 23, 2013

Hit me!

Idag har jag läst ut dessa två guldkorn. Jag rekommenderar dem varmt. "Inte helt perfekt" är en uppföljare på Lucy-Annes debutroman "50sätt att träffa den rätta". De är båda suveräna. Chicklit som får en att garva högt mellan varven. "Lika delar liv och luft" är ärlig och har korta kapitel (alltid ett plus). Bäst var igenkännigsfaktorn eftersom historien utspelar sig i Vasa med omnejd.

Jag tar mycket gärna emot rekommendationer om ni har. Vill inte läsa tårdrypande och ångestladdat. Gärna roligt. Men klokt funkar också.

Kram.

No comments:

Post a Comment