HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, February 10, 2013

Mi Casa Pi Casa

Jag är ju sjukligt besatt av att göra collage. The old school way. Klippa och klistra. Men nu har jag tagit steget in i detta årtionde och hittat Picasa. Hallelujah! Det här är min mentala bild inför våren.


 Acceptera. Släppa taget. Lyssna. Vänner. Skratt. Roligheter. Yoga. Frihet. Peace of mind. Fest. Häst och Drömmar.


4 comments:

 1. GRATTIS SÖTTO till den snygga headern <3

  ReplyDelete
 2. Tack finis! Den här har jag snickrat själv i väntan på the real thing. Blev så deppad av den jag hade tidigare. Hoppas allt är väl. PUSS!

  ReplyDelete
 3. Jag är också besatt av collage, old school way. :) Något av det roligaste jag vet, att göra och titta på!! // Ninna

  ReplyDelete
 4. Ja det är så sjukt kul! Och som du säger skoj att titta på också. Kram.

  ReplyDelete