HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, February 4, 2013

Upp som en sol ner som en pannkaka

Jag antar att jag har använt mig av det uttrycket tidigare. Det börjar i all ärlighet kännas lite nött. Men det är så det ser ut nu. Tills det blir på något annat sätt. Tills jag slutar vara envis. Tills jag börjar lyssna. Jag har lyst klart nu i en vecka och det har varit skönt. Varje gång jag dyker blir jag förvånad. Men nu ser jag fortare varför och accepterar läget. Lägger mig på soffan och väntar in solen och kraften pånytt.
Igår gjorde jag en sak som nu i efterhand inte var det smartaste draget. Men som lärde mig en del om mig själv och hur jag fungerar. Hur jag inte kan gör saker halvdant utan kör all in tills antingen jobbet eller jag tar slut.
Tidigare hade jag svårt att förstå hur någon kan gå in i väggen flera gånger efter varandra. Idag undrar jag hur det är möjligt att man inte gör det. Jag går in i små väggar hela tiden känns det som.


Ps. Kan ni inte gå in och säga hej till Anne hon känner sig som en ensam 12-åring. Kram!No comments:

Post a Comment