HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, March 25, 2013

Dagens finaste

"Let someone love you just the way you are – as flawed as you might be, as unattractive as you sometimes feel, and as unaccomplished as you think you are. To believe that you must hide all the parts of you that are broken, out of fear that someone else is incapable of loving what is less than perfect, is to believe that sunlight is incapable of entering a broken window and illuminating a dark room."

Mark Hack
5 comments:

  1. Dagens finaste - det är nog du!

    När jag nu äntligen kom mig för att leta upp din blogg har jag läst och sett igenom ganska mycket. Du vet att jag alltid tyckt att du bara är så otoligt fin, men alla dina härliga, mogna, ärliga inlägg här bara stärker den uppfattningen med hästlängder. Och så är det så skönt när du har ett bra språk! Love you!

    Moster K

    ReplyDelete
  2. Tack fina moster min! Speciellt för komplimangen om språket. Jag har mindervärdeskomplex för att skriva. Så värmer det ju extra mycket att det kommer från dig. Roligt att du hittade hit. Kram!

    ReplyDelete