HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, March 6, 2013

Dagens Tips

 • Jag undrar om det finns någon vettigar mänska än Underbara Clara. Knappast. Läs det här (speciellt om du har det lite jobbigt eller mycket jobbigt). 
 • Filmer jag sett i veckan. "Leap year" romantisk komedi med Amy Adams och Matthew Goode. Klyshig och lättsmält precis som det ska vara. Goode är hetare än eld, solen i Thailand och Brad Pitt på nittiotalet tillsammans.  
 • "21 Jump Street" komedi med Channing Tatum och Jonah Hill. Äkta Amerikansk komedi. Kul. Dessutom utspelar den sig i high school. Just the way I like it.
 • Beyonces "Life is but a dream" . En dokumentär om hennes liv. Väldigt personlig. Jag är ju ett stort fan sedan tidigare. Och nu mer än någonsin. Vilken kvinna. Vilken kraft. Vilken otrolig skönhet. Alla måste se!

 

2 comments:

 1. Kan du tipsa vidare om hur man kan få se Beyoncés dokkari? Tror den skulle falla mig i smaken also :)

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. Jag gjorde en fuling och var lite olaglig..

  ReplyDelete